Francizare

In urma colaborarilor cu societati din tara, am luat in considerarea posibilitatea francizarii. Ce inseamna acest lucru pentru partenerii nostri?
Inseamna posibilitatea unor venituri mai mari, prin reducerea cheltuielilor, posibilitatea realizarii proiectelor pe plan local, in legatura directa cu clientii.
Astfel, cu o investitie minima, va puteti crea sau dota atelierul pentru productia de sticla decorativa si vitralii. Colaborarea se realizeaza in cadrul unor pachete program, puteti opta pentru cursuri teoretice si practice si pentru achizitionarea de unelte si utilaje.
Furnizam stiinta executiei, materiile prime, uneltele si utilajele necesare. Produsele noastre sunt inovatoare in domeniu, astfel puteti obtine produse la preturi excelente, in timp foarte scurt, la cea mai buna calitate.
Printre inovatii , va furnizam:
 - sablare speciala anti-pete, cu posibilitatea pigmentarii;
 - tehnologia realizarii de imagini digitale pe sticla;
- vitralii contur, cu un utilaj super specializat, computerizat;
 - pictura pe sticla cu efecte extraordinare.
Puteti achizitiona linie completa de sablare, cutter-plottere pentru realizarea sabloanelor sau utilajul de vitralii cu rasina, produs in Romania, cu preturi intre 1.000 si 10.000 EUR, in functie de necesitati.
Intentionam sa realizam o implementare a acestor tehnologii in diferite zone ale tarii, pentru a putea veni in intampinarea comenzilor pe care nu le putem onora direct, cu avantaje reciproce.
Contactati-ne pentru detalii!