duminică, 16 ianuarie 2011

Bucatarie complet utilata

Lucrare de portofoliu, bucatarie complet inchisa cu vitralii, cu ramele executate de noi, o usa culisanta acces si doua ferestre culisante pentru trecerea tavilor sau deschidere pentru lumina. Conceptul este perfect aplicabil pentru a izola zona de gatit cu mirosurile aferente de zona in care se serveste masa. Ramele sunt din lemn masiv, finisate pe baza de apa, modelul este creat de client.










Vitralii de primavara

Pentru usile de interior ale unui imobil din Bucuresti ni s-a ceur modelul de mai jos. Partea interesanta este ca restul casei este super modern, tehnologizat, iar usile separa si un birou , locatie in care vitraliile florale si-ar gasi mai greu locul. De fapt, paleta cromatica aleasa si modul de iluminare fac posibila fuziunea, astfel de oriunde-ai privi, combinatia nu poate decat sa incante...





Acvariu sau luminator?

Un alt proiect unic, un "acvariu" de 3m pe 1 m, din sticla imprimata.Imaginea este prelucrata din imaginile nostre si cele furnizate de client, la calitate inalta, cu multe feluri de pesti si plante, totul in culori vii. Desi restul casei este sobru si elegant, zona in care este amplasat luminatorul prinde viata si confera acel strop de ludic de care avem nevoie. Barnele nu fac parte din proiect...

Usa exterior cu vitraliu







Un model floral simplu, culori alese cu atentie, buget mediu...et voila!O usa metalica de exterior transformata in piesa de rezistenta a fatadei, cu costuri minime.

Vitralii magazin Cocor

Lucrarea se afla in magazinul Cocor, completand imaginea magazinului unui designer roman. Grafica este realizata pe ideile clientului, executia este pe Overlay, locatia este foarte usor accesibila pentru cei care doresc sa vada lucrarea in opera.









Usi din sticla

Din 2010, in urma solicitarilor colaboratorilor nostri am inceput sa producem si sa comercializam usi din sticla,
respectiv usi si partitionari de spatii de locuit sau comerciale din sticla securizata cu grosime intre 8si 15mm, cu feronerie speciala pentru sticla, fara alte rame sau sisteme de sustinere. Folosind feronerie de la liderul mondial in domeniu, reusim sa oferim produse personalizate din punct de vedere al design-ului si in acelasi timp foarte sigure si ergonomice. Aveti mai jos cateva exemple de lucrari realizate pentru clientii nostri din Romania: