duminică, 5 septembrie 2010

Decofilm

La aceasta lucrare am executat filmul decorativ -Decofilm dupa un model realizat anterior in toate variantele, inclusiv autentic si cu rasina de contur. Filmul a fost aplicat de specialistii nostri pe suprafata vitrata a ferestrei existente, la locatia clientului. Costuri minime, pierderi 0 (alternativa era sa se inlocuiasca sticla termopan), rezultat de efect maxim.Pe suprafata filmului se poate aplica plumb.

Culoare si verticalitate

Elementul central il reprezinta un vitraliu de peste 2mx2m, realizat in rama de lemn oferita tot de noi, la casa scarii, la etajul 2, celelalte sunt raspandite in puncte strategice..
Provocarea a constat in realizarea unei suprafete rezistente, dar si elastice si in montarea dificila intrucat vitraliul dintr-o singura bucata nu putea fi introdus pe scari. Un vitraliu autentic clasic trece de 100kg la aceste dimensiuni si este foarte dificil de manevrat pentru ca orice tensiune poate crapa sticla. Am folosit o sticla organica pentru suport si sticla Spectrum colorata in masa pentru model.

Usa culisanta cu sticla decorativa

Ramele din aluminiu, sistemele de culisare, sticla sablata cu model - executate la pachet si montate in Bucuresti.
Sticla a fost protejata cu folie pentru a nu se sparge in bucati taioase, modelul a fost ales de client de pe o usa dintr-un restaurant de lux.

Decopan - vitralii religioase

Indiferent de natura desenului, vitraliile autentice sunt dificil de realizat, deci costisitoare. Solutia o reprezinta panourile de sticla decorativa Decopan, cu cost foarte bun, rezistenta excelenta la intemperii si termen scurt de executie. Din nou, clientul a lansat comanda prin telefon si nu a vazut decat lucrarea montata la Targu Jiu, in stadiu final.

Sticla Cathedral - culori si reflexii

Multe vitralii autentice cu predominanta de sticla Catedral (lovitura de ciocan), montate in judetul Suceava, la o casa patriarhala. Clientul nu a vazut vitraliile decat dupa ce acestea au fost executate si livrate din Bucuresti. Dovada ca se poate si de la distanta, pentru ca primi comenzi noi de la acest client.

Model floral si pesti

Un model simplu si elegant si un geam de baie cu culorile gresiei. Ambele pe Decopan si plumb aplicat, cu demontajul geamurilor vechi si monatjul vitraliilor.

Detaliu si ansamblu

Revenim cu fotografii de la lucrarea monumentala executata in judetul Ilfov. Fara comentarii.

Medalion autentic

Medalion de sticla colorata in masa cu sticla texturata pentru usi de interior.