miercuri, 23 martie 2011

Luminator clasic

O noua lucrare provocatoare: un luminator orizontal de 26 mp, cu vitraliu si sistem de actionare automata a elementelor mobile. Tavanul este la 8 m inaltime, elementele foarte mari. Lucrarea este in Bucuresti , intr-o sala de evenimente, daca il vedeti poate ne spuneti si noua cum vi se pare. Noua ne pare...mare.
Am mai adaugat si pe casa scarii o bijuterie autentica.
Usi culisante cu rame din lemn

Sticla si lemn de stejar, cu model elegant si riguros. Functionare ergonomica si spatiu utilizat la maximum.
Vitralii aplicate pictate

Putine lucruri de spus. Incantare si culoare victoriana, in Bucuresti, Primaverii.
Usi dresing Tulcea

O lucrare cu si despre usi, in care elementul principal il reprezinta modelul, conceput dupa tapetul ce urmeaza sa decoreze camera.Sticla este Decopan de 6 mm, cu rame din aluminu.
Sticla colorata

Bucati din sticla colorate pentru vitralii si lampi

Comercializam bucati de sticla colorata in masa Spectrum pentru elemente mici de vitraliu Autentic si lampi Tiffany. Elementele sunt de dimensiuni mici si medii, ramase in urma procesului de executie de la vitralii, cu diferite forme.

Cutiile de 1 kg contin culori predominante (albastru, verde , rosu) sau combinate de aceeasi nuanta cu texturi diferite sau bucati asortate de mai multe culori. Sticla are 3 mm grosime si este foarte usor de prelucrat, cu alternante de transparent si mat, transparent sau tranlucid. Se poate folosi si la fuziune, insa numai cu acelasi tip de sticla.

Expediem prin curier in toata tara cu costuri suportate de client. La cerere se pot ambala bucati mai mari in ambalaje mai mari.

Stoc limitat.